Дали сте на возраст од 18 до 29 години?
Искористете го Ваучерот за обука за дигитални вештини од
Министерството за Образование во Дигитал Скул

 

Третиот пакет мерки на Владата, за справување со Ковид-19 вклучува дистрибуција на ваучери за
обука за дигитални вештини што можат да ги искористат млади кои имаат завршено средно
училиште и не се постари од 29 години.