Archive
1 Jun

Kodimi – e Ardhmja e Fëmijëve (Udhëzues për Prindër)

Lexo më shumë
19 May

Metodologjia më e re e mësimdhënies në botë

Lexo më shumë
1 Apr

Industritë që po përdorin programim (Që nuk kanë përdorur më përpara).

Lexo më shumë
19 Oct

Fortnite: Teknologjia dhe Ekipi që e Realizuan

Lexo më shumë
19 Sep

Inteligjenca artificiale (AI) në lojëra kompjuterike

Lexo më shumë
19 Aug

Elon Musk: Rruga Drejt Suksesit

Lexo më shumë