Оставете ни порака

Ве молиме контактирајте не преку формата или преку долунаведените телефонски броеви. Достапни сме во 5 општини: Аеродром, Капиштец, Кисела Вода, Чаир и Тетово.

info@digitalschool.com.mk
Контакт телефон Аеродром +389 70 327 362
Контакт телефон Капиштец/Кисела Вода +389 70 327 362
Контакт телефон Чаир/Тетово +389 70 224 372
ул. Фрањо Клуз бр.17
Елена Лука Home Business – стар Аеродром
Населба Аеродром
Телефон: 070 327 362
Email: info@digitalschool.com.mk

Адреса: ул. Антон Попов Бр.1

Населба: Кисела Вода

Телефон: 070 327 362

Email: info@digitalschool.com.mk

Адреса:

Населба: Капиштец

Телефон: 070 327 362

Email: info@digitalschool.com.mk

Адреса: бул. Македонско Косовска Брогада бр.1

Населба:Чаир

Телефон: 070 224 372

Email: info@digitalschool.com.mk