azir

19 август 2019

Нема коментари

ОДЛУКА за МАРТ и АПРИЛ

Драги родители и старатели,

ве информираме дека во овие две седмици ги завршивме сите организациски и технички активности за да продолжиме со наставата онлајн. Ви благодариме за трпението, поддршката и соработката.

  • Ве информираме дека цената на школарината за месец Март ќе биде пресметана на пола од договорената месечна цена. Значи, за Март 50% намалување од месечната цена.
  • За месец Април ќе пресметаме попуст од 20% од договорената месечна цена.

Со ова сакаме да бидеме дел од решението од ударот врз социјално, економско и образовно живеење што ни го нанесе КОВИД-19 вирусот.

Ќе ги вложиме сите напори квалитетот на наставата да биде ист или подобар а децата да се стекнат со своите сертификати без значително доцнење. За дополнителни детали ве молиме јавете се на 070224372 или info@digitalschool.com.mk.

Со почит,

Дигитал Скул Македонија

Оваа одлука е со важност до 30.04.2020. За понатамошните дејствија ќе бидете дополнително известени.

Ви благодариме за соработката, поддршката и трпението.

Јавното здравје е заедничка одговорност.