Digital School, е приватна образовна институција специјализирана и посветена на едукација на деца и млади од 7 до 18 години за информатичка технологија.

Школото е интернационално и во Македонија е отворено во Јануари 2019 година, како резултат на големата потреба на новата генерација за подлабоко учење и знаење од оваа област.

Наставната програма со која работи Digital School се заснова на наставните програми изработени од CODE и MIT во САД.

Наша програма

kurs1
kurs3
kurs2
1@4x-100

45

ПРОФЕСОРИ

3200

УЧЕНИЦИ

4000

Play Store/iOS Проекти

35

СЕРТИФИЦИРАНИ ИНСТРУКТОРИ

ПРВИОТ ЧАС ОД КУРСОТ

ЗАПОЧНУВА ЗА

Последни места

Регистрирај се сега!